Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 46. Strona 2 z 5. Srednia ocena:

Genowefa   Opole

Piatek 29 maja 2015 

Moja podłoga w pokoju i przedpokoju oraz schody po renowacji wyglądają jak nowe. Szybko, sprawnie i bezpyłowo więc nie było sprzątania po zakończeniu prac.Z czystym sumieniem polecam firmę Pana Piotra.

Jerzy   Opole

Sroda 29 kwietnia 2015 

Nasza podłoga wygląda jak nowa chociaż była w opłakanym stanie. Polecamy Magię Drewna z całego serca. Czysto, solidnie i profesjonalnie.

Ines & Patryk   Rozwadza

Poniedzialek 6 pazdziernika 2014 

Profesjonalna usługa regeneracji naszego parkietu :) Pan Piotr odpowiedział szcegółowo na wszytstkie Nasze pytania przed i po. Praca przebiegła szybko i czysto :) Jeszcze raz bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem Polecamy Magię Drewna !!

Ps. O wyborze firmy MD zdecydowały opinie i zdjęcia w internecie. Długo się nie zastanawialiœmy!

Janina   Opole

Czwartek 25 wrzesnia 2014 

Magia Drewna jest godna polecenia. Cyklinowanie bezpyłowe jest naprawdę bezpyłowe, a nowej generacji lakiery dzięki delikatniejszemu zapachowi umożliwiają przebywanie w mieszkaniu po lakierowaniu. Dziękujemy za nową podłogę i pozdrawiamy.

Bogdan   Opole

Wtorek 9 wrzesnia 2014

Praca wykonana profesjonalnie i w szybkim tempie, dlatego polecam wszystkim firmę Magię Drewna.

Renata   Opole

Wtorek 20 maja 2014 

Długo ociągałam się z remontem mojej mozaiki parkietowej, która była w stanie opłakanym w obawie przed uciążliwością cyklinowania, pyłem i kurzem z tym związanym. Moje obawy jednak były zupełnie bezpodstawne a wszystko to za sprawą Pana Piotra, który wyczarował z mojej starej podłogi nowe życie. Teraz widać, że nie warto było czekać z remontem.
Cały proces odnowy na najwyższym poziomie, bardzo dobre maszyny, lakiery, technika i chęć do pracy. Terminowość, punktualność, cena zgodna z ustaleniami to dodatkowe zalety. Pan Piotr doskonale wczuwa się w potrzeby klienta, słucha i służy radą. Polecam firmę Pana Piotra z prawdziwą przyjemnością i życzę samych tłustych zleceń.

Renata   Opole

Wtorek 20 maja 2014 

jkkk

Krzysztof   Opole

Niedziela 18 maja 2014 

Stara podłoga pokryta farbą olejną odzyskała swoje drugie życie, dzięki czemu stare mieszkanie można było urządzić w nowoczesny sposób. Pan Piotr spisał się na medal, za co serdecznie dziękujemy i oczywiście polecamy.

Jan   Opole

Wtorek 11 marca 2014 

Pełen profesjonalizm. Szybko i rzeczywiście bezpyłowo. Za namową Pana Piotra użyte zostały lakiery dwuskładnikowe dzięki czemu zapach po lakierowaniu był o wiele delikatniejszy niż przy użyciu "starej - dobrze znanej chemii". Polecam.

Jakub   Opole

Sobota 1 lutego 2014

Jestem pod dużym wrażeniem pracy Magii Drewna. Nasza stara podłoga odzyskała nowe życie dzięki temu, iż została zabejcowana na kolor biały. Wnętrze dzięki temu wygląda na jaśniejsze i bardziej nowoczesne, a sam proces renowacji był naprawdę szybki i bezproblemowy. W przyszłości planujemy renowację schodów i na pewno powierzymy to zadanie Panu Piotrowi. Polecam.


Strony:  1   -2-   3    4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *