Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 46. Strona 4 z 5. Srednia ocena:

Wiesia   Brzeg

Wtorek 22 stycznia 2013 

Dla mnie , poza uzyskaną piękną podłogą ze starych sosnowych desek liczylo się również to że przed podjęciem decyzji mogłam z Panem Piotrem porozmawiać w szczegółach na temat różnych technik i technologii renowacji zniszczonej podłogi .
Mogłam zobaczyć próbki na fragmencie wycyklinowanej podłogi.
Nie bez znaczenia był porządek i czystość w trakcie usługi i po jej zakończeniu.

Zenon   Głuchołazy

Wtorek 22 stycznia 2013 

Prawdziwego fachowca poznać po wykończeniu detali:narożniki,montaż listew , równomierne rozprowadzenie lakieru. Mam możliwość porównania usługi wykonanej u mnie z podobnymi usługami wykonywanymi w Niemczech. Tak jak tam tak i u mnie usługę wykonano terminowo i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Polecam.

Zbyszek   Chmielowice

Niedziela 9 grudnia 2012 

Opinia jak najbardziej pozytywna. Ponowie z Magii Drewna jako jedyni podczas całego remontu nic nie zniszczyli, wręcz pozostawili po sobie piękną podłogę i dobre wspomnienia. Pozdrowienia Panie Piotrze!

Krzysiek   Wawelno

Wtorek 13 listopada 2012 

Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni i zdziwieni brakiem zapylenia. Jeśli ktoś szuka dobrego fachowca to z ręką na sercu polecam..!

Katarzyna   Lubliniec

Sroda 31 pazdziernika 2012 

Pan Piotr obiecywał, iż podłoga po renowacji będzie wyglądać jak nowa ale efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, ze starych przedwojennych desek pokrytych czerwoną farbą powstała piękna, pełna ciepła podłoga. Dziękuję jeszcze raz i życzę sukcesów.

Tomek   Opole-Groszowice

Niedziela 14 pazdziernika 2012 

Praca została wykonana idealnie. Panowie punktualni i w 100 procentach profesjonalni. Polecam.

Stefan   Opole

Sroda 29 sierpnia 2012

Skorzystałem z usług firmy Pana Piotra MAGIA DREWNA jestem bardzo zadowolony. Pełny profesjonalizm, szybko, czysto, terminowo i punktualnie. Przede wszystkim podłoga odzyskała swój blask i wygląda przepięknie. Bardzo gorąco polecam firmę.

Grazyna   Opole

Sroda 29 sierpnia 2012 

Skorzystałam z usług firmy. Profesjonalnie, szybko, miła obsługa. Polecam wszystkim;))

Maciek   Opole

Wtorek 28 sierpnia 2012 

Profesjonalnie i rzetelnie przeprowadzenie renowacji podłogi drewnianej, która odzyskała kolor i blask. Szybko i sprawnie przeprowadzone prace. Panowie bardzo punktualni.
Polecam i pozdrawiam.

Jacek   Opole

Sobota 25 sierpnia 2012 

Duży profesjonalizm, terminowość, słowność, czyli wszystko to, co powinno cechować dobrego fachowca.
Do tego jeszcze szczypta żartu i dobrego humoru...
Podłoga - parkiet z mozaiki dębowej, po cyklinowaniu i lakierowaniu, jak nowy.
Co ja mówię - ładniejszy od nowego!
Polecam!!!
Pozdrawiam Panie Piotrze, życząc samych "tłustych" zleceń:-)


Strony:  1    2    3   -4-   5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *