Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 48. Strona 4 z 5. Srednia ocena:

Tomasz   Chmielowice

Sobota 6 kwietnia 2013 

Szczerze polecam!! Czysto, szybko i profesjonalnie!! Schody wygl?daj? jak nowe!

Bartek   Opole

Czwartek 7 marca 2013 

Wszystko OK. Nie mam do czego si? przyczepi?..:) ?ycz? sukcesów! Pozdrawiam

Wiesia   Brzeg

Wtorek 22 stycznia 2013 

Dla mnie , poza uzyskaną piękną podłogą ze starych sosnowych desek liczylo się równie? to ?e przed podj?ciem decyzji mog?am z Panem Piotrem porozmawia? w szczegó?ach na temat ró?nych technik i technologii renowacji zniszczonej pod?ogi .
Mog?am zobaczy? próbki na fragmencie wycyklinowanej pod?ogi.
Nie bez znaczenia by? porządek i czystość w trakcie us?ugi i po jej zako?czeniu.

Zenon   G?ucho?azy

Wtorek 22 stycznia 2013 

Prawdziwego fachowca pozna? po wyko?czeniu detali:naro?niki,monta? listew , równomierne rozprowadzenie lakieru. Mam mo?liwość porównania us?ugi wykonanej u mnie z podobnymi us?ugami wykonywanymi w Niemczech. Tak jak tam tak i u mnie us?ug? wykonano terminowo i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Polecam.

Zbyszek   Chmielowice

Niedziela 9 grudnia 2012 

Opinia jak najbardziej pozytywna. Ponowie z Magii Drewna jako jedyni podczas ca?ego remontu nic nie zniszczyli, wr?cz pozostawili po sobie pi?kn? pod?og? i dobre wspomnienia. Pozdrowienia Panie Piotrze!

Krzysiek   Wawelno

Wtorek 13 listopada 2012 

Razem z ?on? jeste?my bardzo zadowoleni i zdziwieni brakiem zapylenia. Je?li kto? szuka dobrego fachowca to z r?k? na sercu polecam..!

Katarzyna   Lubliniec

Sroda 31 pazdziernika 2012 

Pan Piotr obiecywa?, i? pod?oga po renowacji b?dzie wygl?da? jak nowa ale efekt przeszed? moje naj?mielsze oczekiwania, ze starych przedwojennych desek pokrytych czerwon? farb? powsta?a pi?kna, pe?na ciep?a pod?oga. Dzi?kuj? jeszcze raz i ?ycz? sukcesów.

Tomek   Opole-Groszowice

Niedziela 14 pazdziernika 2012 

Praca zosta?a wykonana idealnie. Panowie punktualni i w 100 procentach profesjonalni. Polecam.

Stefan   Opole

Sroda 29 sierpnia 2012

Skorzysta?em z us?ug firmy Pana Piotra MAGIA DREWNA jestem bardzo zadowolony. Pe?ny profesjonalizm, szybko, czysto, terminowo i punktualnie. Przede wszystkim pod?oga odzyska?a swój blask i wygl?da przepi?knie. Bardzo gor?co polecam firm?.

Grazyna   Opole

Sroda 29 sierpnia 2012 

Skorzysta?am z us?ug firmy. Profesjonalnie, szybko, mi?a obs?uga. Polecam wszystkim;))


Strony:  1    2    3   -4-   5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *