Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 48. Strona 5 z 5. Srednia ocena:

Maciek   Opole

Wtorek 28 sierpnia 2012 

Profesjonalnie i rzetelnie przeprowadzenie renowacji pod?ogi drewnianej, która odzyska?a kolor i blask. Szybko i sprawnie przeprowadzone prace. Panowie bardzo punktualni.
Polecam i pozdrawiam.

Jacek   Opole

Sobota 25 sierpnia 2012 

Du?y profesjonalizm, terminowo??, s?owno??, czyli wszystko to, co powinno cechowa? dobrego fachowca.
Do tego jeszcze szczypta ?artu i dobrego humoru...
Pod?oga - parkiet z mozaiki d?bowej, po cyklinowaniu i lakierowaniu, jak nowy.
Co ja mówi? - ?adniejszy od nowego!
Polecam!!!
Pozdrawiam Panie Piotrze, ?ycz?c samych "t?ustych" zlece?:-)

Sabina   Namys?ów

Poniedzialek 11 czerwca 2012 

Pod?oga wygl?da niesamowicie!!
Takiego efektu si? nie spodziewa?am. Jestem perfekcjonistk?, a Pan Piotr spe?ni? moje oczekiwania co do ka?dego szczegó?u, za co jeszcze raz chcia?abym gor?co podzi?kowa?. D?ugo poszukiwa?am firmy, która zaj??aby si? renowacj? moich starych, pomalowanych wielokrotnie farb? olejn? schodów, a? w ko?cu zobaczy?am u znajomych dzie?o Pana Piotra. Zdecydowa?am si? od razu, a odleg?o?? z Opola nie stwarza?a ?adnego problemu. Profesjonalne podej?cie do pracy utwierdzi?o mnie w tym, i? dokona?am dobrego wyboru.
"Magia Drewna" - gor?co polecam.

Marcin K.   Opole

Wtorek 20 grudnia 2011 

Skorzysta?em z us?ug firmy Magia Drewna we Wrze?niu 2011 roku. Praca zosta?a wykonana solidnie i na czas. Gor?co polecam!

Admin:  

Monika i Dawid   Opole

Sobota 17 grudnia 2011 

?eby by?a magia musi by? i magik. Pan Wachowski, a raczej Mag Wachowski dokona? w naszym mieszkaniu licznych czarów. Gdzie si? tego nauczy?? Nie wiemy... a mo?e to po prostu naturalny dar lub talent.
Ze zwyk?ych desek stworzy? fantastyczn? pod?og?. Wykaza? si? pomys?owo?ci? i inicjatyw?, poprawi? to co inni zepsuli. Swoj? prac? wykona? profesjonalnie, szybko i co równie wa?ne czysto (jest to rzadko spotykane w?ród polskich fachowców - wiemy z do?wiadczenia).

Admin:  

Pawe?   Opole

Czwartek 15 grudnia 2011 

Pan Piotr Wachowski i jego firma "Magia Drewna" w czerwcu 2011r. wykona?a parkiety d?bowe- olejowane w naszym mieszkaniu. Prace przebieg?y sprawnie i czysto, us?uga zosta?a wykonana w terminie a efekt w pe?ni nas satysfakcjonuje.
"Magia Drewna" to z ca?? pewno?ci? profesjonalna firma i ka?demu polecam jej us?ugi.

Admin:  

Justyna i Tadeusz   Wroclaw

Wtorek 15 listopada 2011 

Pi?kna pod?oga, to za ma?o powiedziane.
Pan Piotr przeprowadzi? renowacj? mojej pod?ogi i tchn?? w ni? ?ycie.
Udowodni?, ?e drewno ?yje a w jego r?kach nabiera nowego, niepowtarzalnego wyrazu. Nawet najbardziej zniszczona pod?oga w jego rekach wróci do dawnej ?wietno?ci.
Uszlachetniona i wydobyta struktura drewna nada?a pomieszczeniu zupe?nie nowy charakter.
Dzi?ki niemu stara pod?oga dosta?a nowe ?ycie i teraz wspaniale prezentuje si? w naszym mieszkaniu, nadaj?c mu niepowtarzalny styl. Stworzenie niepowtarzalnego klimatu cz?sto nie wymaga du?ych nak?adów finansowych wystarczy jedynie poszuka? odpowiedniego fachowca i powierzy? mu to zadanie.
Wszystko przeprowadzono bardzo szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecam

Stanis?aw Kokod   Opole

Wtorek 15 listopada 2011 

?wietna,szybka i dok?adna robota-tylko tyle i a? tyle,szczerze polecam


Strony:  1    2    3    4   -5-  

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *