Opinie firmy Magia Drewna

Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 49. Strona 1 z 5. Srednia ocena:

Tomasz   Namyslow

Sobota 2 kwietnia 2022 

Renowacja schodów zosta³a wykonana profesjonalnie, dok³adnie i schody wygl±daj± jak nowe. Us³uga wrêcz "ekspresowa". Polecam

Kamil   Katowice

Czwartek 25 marca 2021 

Profesjonalnie i sprawnie!!

Tomek   Komprachcice

Poniedzialek 28 stycznia 2019 

Wszystko idealnie wykończone. Pozdrawiamy!

Dorota   Domecko

Czwartek 28 wrzesnia 2017 

Znakomite wykonanie. Bardzo dobry kontakt z wykonawcą, wszystko wykonane w terminie w bardzo szybkim czasie. Pan Piotr zna się na swoim fachu i posiada wysokie kompetencje.

Radek   Opole

Wtorek 11 lipca 2017 

Dzi─Ökujemy za pi─Ökn─ů pod┼éog─Ö Panie Piotrze. Gor─ůco pozdrawiamy!

Jola   Opole

Sobota 28 stycznia 2017 

Wydawa┼éo nam si─Ö, ┼╝e nasze schody nadaj─ů si─Ö tylko do wymiany ale po renowacji wykonanej przez Pana Piotra Schody wygl─ůdaj─ů jak nowe:) Dzi─Ökujemy bardzo!!

Lidia   Opole

Wtorek 26 lipca 2016 

Firma znaleziona w Internecie przez m─Ö┼╝a. Szef prezentowa┼é si─Ö od pocz─ůtku bardzo profesjonalnie, uczciwie i ┼╝yczliwie. Cyklinowanie parkietu wykonane na 6+ na dodatek bardzo szybko i czysto. Jeste┼Ťmy zadowoleni z us┼éugi i polecamy!

Pozdrowienia   z Grodkowa

Czwartek 11 lutego 2016 

Czysto starannie z pomys┼éem na czas ┼Ťwietny kontakt - s┼éowem pe┼éen profesjonalizm!!! Polecam wsp├│┼éprac─Ö!

Leszek   Chmielowice

Sroda 14 pazdziernika 2015 

Praca wykonana profesionalnie i szybko. Zero py┼éu przy cyklinowaniu a po zako┼äczonej robocie parkiet i mozaika parkietowa wygl─ůdaj─ů jak now─Ö. Pan Piotr odpowiada┼é na ka┼╝de pytania i doradza┼é. Profesnonalizm w 100%.Gor─ůco polecam ta firme nikt nie b─Ödzie zawiedziony a wr─Öcz przeciwnie b─Ödzie si─Ö zastanawia┼é dlaczego szybciej nie zrobi┼é remontu i b─Ödzie poleca┼é innym. Ba jak tylko mnie kto┼Ť pyta bez wahania polecam:)

Michal   Opole

Sobota 10 pazdziernika 2015 

Bardzo dzi─Ökujemy. Schody wygl─ůdaj─ů jak nowe!


Strony: -1-   2    3    4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *