Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 48. Strona 1 z 5. Srednia ocena:

Kamil   Katowice

Czwartek 25 marca 2021 

Profesjonalnie i sprawnie!!

Tomek   Komprachcice

Poniedzialek 28 stycznia 2019 

Wszystko idealnie wyko?czone. Pozdrawiamy!

Dorota   Domecko

Czwartek 28 wrzesnia 2017 

Znakomite wykonanie. Bardzo dobry kontakt z wykonawcą, wszystko wykonane w terminie w bardzo szybkim czasie. Pan Piotr zna się na swoim fachu i posiada wysokie kompetencje.

Radek   Opole

Wtorek 11 lipca 2017 

Dzi?kujemy za pi?kn? pod?og? Panie Piotrze. Gor?co pozdrawiamy!

Jola   Opole

Sobota 28 stycznia 2017 

Wydawa?o nam si?, ?e nasze schody nadaj? si? tylko do wymiany ale po renowacji wykonanej przez Pana Piotra Schody wygl?daj? jak nowe:) Dzi?kujemy bardzo!!

Lidia   Opole

Wtorek 26 lipca 2016 

Firma znaleziona w Internecie przez m??a. Szef prezentowa? si? od pocz?tku bardzo profesjonalnie, uczciwie i ?yczliwie. Cyklinowanie parkietu wykonane na 6+ na dodatek bardzo szybko i czysto. Jeste?my zadowoleni z us?ugi i polecamy!

Pozdrowienia   z Grodkowa

Czwartek 11 lutego 2016 

Czysto starannie z pomys?em na czas ?wietny kontakt - s?owem pe?en profesjonalizm!!! Polecam wspó?prac?!

Leszek   Chmielowice

Sroda 14 pazdziernika 2015 

Praca wykonana profesionalnie i szybko. Zero py?u przy cyklinowaniu a po zako?czonej robocie parkiet i mozaika parkietowa wygl?daj? jak now?. Pan Piotr odpowiada? na ka?de pytania i doradza?. Profesnonalizm w 100%.Gor?co polecam ta firme nikt nie b?dzie zawiedziony a wr?cz przeciwnie b?dzie si? zastanawia? dlaczego szybciej nie zrobi? remontu i b?dzie poleca? innym. Ba jak tylko mnie kto? pyta bez wahania polecam:)

Michal   Opole

Sobota 10 pazdziernika 2015 

Bardzo dzi?kujemy. Schody wygl?daj? jak nowe!

Bo?ena   Opole

Poniedzialek 17 sierpnia 2015

Nasze stare schody odzyska?y nowe ?ycie. Praca wykonana solidnie, czysto i drobiazgowo. Jeste?my bardzo zadowoleni i z ca?ego serca polecamy firm? Pana Piotra.


Strony: -1-   2    3    4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *