Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 45. Strona 1 z 5. Srednia ocena:

Radek   Opole

Wtorek 11 lipca 2017 

Dziękujemy za piękną podłogę Panie Piotrze. Gorąco pozdrawiamy!

Jola   Opole

Sobota 28 stycznia 2017 

Wydawało nam się, że nasze schody nadają się tylko do wymiany ale po renowacji wykonanej przez Pana Piotra Schody wyglądają jak nowe:) Dziękujemy bardzo!!

Lidia   Opole

Wtorek 26 lipca 2016 

Firma znaleziona w Internecie przez męża. Szef prezentował się od początku bardzo profesjonalnie, uczciwie i życzliwie. Cyklinowanie parkietu wykonane na 6+ na dodatek bardzo szybko i czysto. Jesteśmy zadowoleni z usługi i polecamy!

Pozdrowienia   z Grodkowa

Czwartek 11 lutego 2016 

Czysto starannie z pomysłem na czas świetny kontakt - słowem pełen profesjonalizm!!! Polecam współpracę!

Leszek   Chmielowice

Sroda 14 pazdziernika 2015 

Praca wykonana profesionalnie i szybko. Zero pyłu przy cyklinowaniu a po zakończonej robocie parkiet i mozaika parkietowa wyglądają jak nowę. Pan Piotr odpowiadał na każde pytania i doradzał. Profesnonalizm w 100%.Gorąco polecam ta firme nikt nie będzie zawiedziony a wręcz przeciwnie będzie się zastanawiał dlaczego szybciej nie zrobił remontu i będzie polecał innym. Ba jak tylko mnie ktoś pyta bez wahania polecam:)

Michal   Opole

Sobota 10 pazdziernika 2015 

Bardzo dziękujemy. Schody wyglądają jak nowe!

Bożena   Opole

Poniedzialek 17 sierpnia 2015

Nasze stare schody odzyskały nowe życie. Praca wykonana solidnie, czysto i drobiazgowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z całego serca polecamy firmę Pana Piotra.

Krzysztof   Opole

Sroda 17 czerwca 2015 

Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z jakości usług firmy Pana Piotra. Stare drewniane podłogi wyglądają jak nowe. Wszystkie kable schowane za nowymi listwami przypodłogowymi. Każdy kto nas odwiedza zachwyca się naszą podłogą z drewna. A wszystko to szybko, sprawnie czysto i kulturalnie.
Bardzo dziękujemy i polecamy.

Grzegorz   Opole

Sobota 6 czerwca 2015 

Gorąco polecam to już nie profesjonalizm tylko "MAGIA”, co Pan Piotr potrafi zrobić ze starej zniszczonej mozaiki przed cyklinowaniem bez pyłowym wyglądała okropnie pozbawiona naturalnej barwy, połysku pełna przebarwień i rys po całym procesie przygotowania uzupełniania i lakierowania odzyskała dawny efekt i blask naturalnego dębu, którego nigdy nie będzie miał najdroższy sztuczny panel - Jeszcze raz Serdecznie Dziękuję za wkład pracy, bo naprawdę jest jej sporo :)

Genowefa   Opole

Piatek 29 maja 2015 

Moja podłoga w pokoju i przedpokoju oraz schody po renowacji wyglądają jak nowe. Szybko, sprawnie i bezpyłowo więc nie było sprzątania po zakończeniu prac.Z czystym sumieniem polecam firmę Pana Piotra.


Strony: -1-   2    3    4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *