Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 46. Strona 3 z 5. Srednia ocena:

Małgorzata   Opole

Wtorek 21 stycznia 2014

Moja podłoga była w opłakanym stanie, dużo zarysowań i duże wytarcia lakieru sprzed dobrych kilku lat. Na szczęście " Magia Drewna" poradziła sobie z tymi problemami a podłoga wygląda jak nowa!!!! Gorąco polecam. Dodam jeszcze, iż proces cyklinowania rzeczywiście był bezpyłowy. Czysto, szybko i profesjonalnie.

Tadeusz   Krapkowice

Sroda 21 sierpnia 2013 

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i perfekcji wykonanej pracy. Cyklinowane schody są jak nowe. Prace zostały wykonane w ustalonym terminie praktycznie bez zapylenia i bałaganu. Panowie wykonujący prace są bardzo uprzejmi a jednocześnie dokładni w tym co robią. Potrafią nie tylko podpowiedzieć co można jeszcze poprawić ale również wykonać dodatkowe drobne prace w ramach ustalonej ceny. Dysponują bardzo dobrym sprzętem oraz wysokiej klasy lakierami. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Pozdrawiam, życzę sukcesów i wielu klientów.

Fryderyk   Prędocin

Piatek 2 sierpnia 2013

Szybka i profesjonalna robota . Pozdrawiamy i Dziękujemy !!!!

Konrad   Luboszyce

Piatek 2 sierpnia 2013 

Przed wizytš Pana Piotra podłoga była uszkodzona po pobycie owczarka podhalańskiego . Po wykonanym zleceniu podłoga wyglšda jak nowa . Nie została ani jedna rysa mimo że były głębokie . Goršco polecam .

Katarzyna K.   Dobrzeń Wielki

Piatek 2 sierpnia 2013 

Profesjonalne podejście do tematu, punktualność, niesamowite poczucie humoru, komunikatywność i oczywiście dbałość o szczegóły to cechy które mogę przypisać ekipie z firmy Magia Drewna :) Bardzo zdziwieni brakiem zapylenia w naszym mieszkaniu szczerze polecamy! Pozdrowienia Panie Piotrze!

Artur   Jemielnica

Sroda 24 lipca 2013 

Pełen profesjonalizm! Magiczna renowacja schodów w moim domu została przeprowadzona czysto (praktycznie zero zapylenia!), w terminie, zgodnie z wczeœniejszymi ustaleniami, a efekt przeszedł moje oczekiwania. Schody wyglšdajš jak nowe. Firma naprawdę godna polecenia, usługa o najwyższym europejskim standardzie!
Dziękuję i pozdrawiam!

Aneta   Opole

Niedziela 12 maja 2013

Pełen profesjonalizm, genialna obsługa. Szybko, dokładnie, czysto. Dbałość o szczegóły - co jest dla mnie najważniejsze. Nasza odnowiona podłoga wygląda olśniewająco. Oby więcej takich fachowców w Polsce, polecam bez wątpliwości.

Tomasz   Opole

Poniedzialek 6 maja 2013 

Profesjonalne podejście do tematu, odnowiona podłoga wygląda rewelacyjnie! Jestem pod wielkim wrażeniem estetyczności i dokładności wykonawcy. Nie jest to pierwsza podłoga w mieszkaniu, którą poddawałem renowacji, natomiast pierwszy raz przez firmę MD i z jakości tej usługi jestem najbardziej zadowolony- fachowe doradztwo, dbałość o szczegóły i wysoki komfort współpracy.

Tomasz   Chmielowice

Sobota 6 kwietnia 2013 

Szczerze polecam!! Czysto, szybko i profesjonalnie!! Schody wyglądają jak nowe!

Bartek   Opole

Czwartek 7 marca 2013 

Wszystko OK. Nie mam do czego się przyczepić..:) Życzę sukcesów! Pozdrawiam


Strony:  1    2   -3-   4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *