Opinie firmy Magia Drewna



Opinie - Magida drewna

Liczba opini: 48. Strona 3 z 5. Srednia ocena:

Jan   Opole

Wtorek 11 marca 2014 

Pe?en profesjonalizm. Szybko i rzeczywi?cie bezpy?owo. Za namow? Pana Piotra u?yte zosta?y lakiery dwusk?adnikowe dzi?ki czemu zapach po lakierowaniu by? o wiele delikatniejszy ni? przy u?yciu "starej - dobrze znanej chemii". Polecam.

Jakub   Opole

Sobota 1 lutego 2014

Jestem pod du?ym wra?eniem pracy Magii Drewna. Nasza stara pod?oga odzyska?a nowe ?ycie dzi?ki temu, i? zosta?a zabejcowana na kolor bia?y. Wn?trze dzi?ki temu wygl?da na ja?niejsze i bardziej nowoczesne, a sam proces renowacji by? naprawd? szybki i bezproblemowy. W przysz?o?ci planujemy renowacj? schodów i na pewno powierzymy to zadanie Panu Piotrowi. Polecam.

Ma?gorzata   Opole

Wtorek 21 stycznia 2014

Moja pod?oga by?a w op?akanym stanie, du?o zarysowa? i du?e wytarcia lakieru sprzed dobrych kilku lat. Na szcz??cie " Magia Drewna" poradzi?a sobie z tymi problemami a pod?oga wygl?da jak nowa!!!! Gor?co polecam. Dodam jeszcze, i? proces cyklinowania rzeczywi?cie by? bezpy?owy. Czysto, szybko i profesjonalnie.

Tadeusz   Krapkowice

Sroda 21 sierpnia 2013 

Jestem pod wra?eniem profesjonalizmu i perfekcji wykonanej pracy. Cyklinowane schody s? jak nowe. Prace zosta?y wykonane w ustalonym terminie praktycznie bez zapylenia i ba?aganu. Panowie wykonuj?cy prace s? bardzo uprzejmi a jednocze?nie dok?adni w tym co robi?. Potrafi? nie tylko podpowiedzie? co mo?na jeszcze poprawi? ale równie? wykona? dodatkowe drobne prace w ramach ustalonej ceny. Dysponuj? bardzo dobrym sprz?tem oraz wysokiej klasy lakierami. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Pozdrawiam, ?ycz? sukcesów i wielu klientów.

Fryderyk   Pr?docin

Piatek 2 sierpnia 2013

Szybka i profesjonalna robota . Pozdrawiamy i Dzi?kujemy !!!!

Konrad   Luboszyce

Piatek 2 sierpnia 2013 

Przed wizytš Pana Piotra pod?oga by?a uszkodzona po pobycie owczarka podhala?skiego . Po wykonanym zleceniu pod?oga wyglšda jak nowa . Nie zosta?a ani jedna rysa mimo ?e by?y g??bokie . Goršco polecam .

Katarzyna K.   Dobrze? Wielki

Piatek 2 sierpnia 2013 

Profesjonalne podej?cie do tematu, punktualno??, niesamowite poczucie humoru, komunikatywno?? i oczywi?cie dba?o?? o szczegó?y to cechy które mog? przypisa? ekipie z firmy Magia Drewna :) Bardzo zdziwieni brakiem zapylenia w naszym mieszkaniu szczerze polecamy! Pozdrowienia Panie Piotrze!

Artur   Jemielnica

Sroda 24 lipca 2013 

Pe?en profesjonalizm! Magiczna renowacja schodów w moim domu zosta?a przeprowadzona czysto (praktycznie zero zapylenia!), w terminie, zgodnie z wcze?niejszymi ustaleniami, a efekt przeszed? moje oczekiwania. Schody wyglšdajš jak nowe. Firma naprawd? godna polecenia, us?uga o najwy?szym europejskim standardzie!
Dzi?kuj? i pozdrawiam!

Aneta   Opole

Niedziela 12 maja 2013

Pe?en profesjonalizm, genialna obs?uga. Szybko, dok?adnie, czysto. Dba?o?? o szczegó?y - co jest dla mnie najwa?niejsze. Nasza odnowiona pod?oga wygl?da ol?niewaj?co. Oby wi?cej takich fachowców w Polsce, polecam bez w?tpliwo?ci.

Tomasz   Opole

Poniedzialek 6 maja 2013 

Profesjonalne podej?cie do tematu, odnowiona pod?oga wygl?da rewelacyjnie! Jestem pod wielkim wra?eniem estetyczno?ci i dok?adno?ci wykonawcy. Nie jest to pierwsza pod?oga w mieszkaniu, któr? poddawa?em renowacji, natomiast pierwszy raz przez firm? MD i z jako?ci tej us?ugi jestem najbardziej zadowolony- fachowe doradztwo, dba?o?? o szczegó?y i wysoki komfort wspó?pracy.


Strony:  1    2   -3-   4    5   

Imie:

Miejscowosc:

Ocena:
Opinia:
Zabezpieczenie *